Με λένε Βαλσάμη Αλεξανδράκη και ασχολούμαι με τη ζωγραφική πάνω από μία δεκαετία.  Το 2007 ήρθα σε επαφή με τον αερογράφο και ξεκίνησα να πειραματίζομαι σε t-shirts και στη συνέχεια σε custom μηχανές και κράνη. Μετά από μερικά χρόνια ξεκίνησα να κάνω ζωγραφική παιδικού δωματίου και τοίχων γενικότερα, και σταδιακά δοκίμασα σε πολλές διαφορετικές επιφάνειες.

Η Cactus Custom Creations δημιουργήθηκε με βασικό στόχο να καλύψει τις απαιτήσεις  για ζωγραφική και διακόσμηση ποικίλων και ιδιαίτερων επιφανειών. Πιστεύω πως η η δημιουργικότητα δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο στα στενά πλαίσια ενός καμβά ή ενός τετραδίου, αλλά να βρίσκει εφαρμογή σε οποιοδήποτε επιφάνεια μπορούμε να φανταστούμε.

Με τις τοιχογραφίες σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να μεταμορφώσετε το χώρο σας και να τον αναδείξετε. Η ζωγραφική στο παιδικό δωμάτιο προσφέρει ένα παραμυθένιο χώρο στα παιδιά. Αν πάλι έχετε μια επιχείρηση, τότε η επιλογή της τοιχογραφίας είναι ένας πρωτότυπος και εντυπωσιακός τρόπος να τη διακοσμήσετε.

Οι υπόλοιπες υπηρεσίες μας αφορούν custom δημιουργίες σε ένα μεγάλο φάσμα επιφανειών, όπως κράνη, μηχανές μέχρι jockeys κτλ.

Σε ό,τι και αν επιλέξετε, μπορείτε να είστε σίγουροι για το άρτιο αποτέλεσμα και την  ποιότητα της δουλειάς

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email, social media για υλοποιήσουμε και το δικό σας σχέδιο.

Cactus Custom Creations
Cactus Custom Creations
Cactus Custom Creations